Григорчук назвав гравців, яких не вистачає Чорноморцю: з чотирма футболістами одесити кинули б виклик Шахтарю

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
476
0 голосів
Григорчук назвав гравців, яких не вистачає Чорноморцю: з чотирма футболістами одесити кинули б виклик Шахтарю
Роман Григорчук. Фото: Чорноморець
Головний тренер одеського Чорноморця Роман Григорчук розповів, з якими гравцями його команда могла б здобути ще більше очок в чемпіонаті України та навіть очолити турнірну таблицю УПЛ.

Роман Григорчук почав побудову нового Чорноморця, а власники команди виділяли кошти на активну трансферну політику клуба. Але все це було до страшної дати, 24 лютого 2022 року, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну.

Через війну більшість легіонерів та орендованих футболістів покинули Чорноморець, так і не зігравши у жодній офіційній грі за одеситів.

Головний тренер Чорноморця Роман Григорчук розповів, кого з футболістів того складу, він хотів би повернути, якби була така можливість. 

«Будь ці чотири футболісти у нас зараз – ми б мали плюс чотири-шість очок у таблиці. Це Цонєв, Руді (Пожег-Ванцаш), Русин та Гіо (Цитаїшвілі)…», – зізнався Григорчук для «ТаТоТаке».

  • Після семи турів Чорноморець посідає другу позицію в турнірній таблиці УПЛ, маючи в активі 12 очок. Як би у одеситів було 18 балів (на шість більше, як сказав фахівець), то одесити б обійшли Шахтар (17 залікових пунктів) та стали б лідерами чемпіонату України.
  • Наступного туру команда Григорчука поїде в гості до Олександрії. Гру заплановано на 22 вересня. Початок о 19:00.