Ребров висловився про перехід Довбика в Рому: тренер збірної сказав все, що думає про трансфер

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
4176
4 голоси
Ребров висловився про перехід Довбика в Рому: тренер збірної сказав все, що думає про трансфер
Артем Довбик. Фото: Рома
Сергій Ребров розповів, як перехід Артема Довбика з Жирони до Роми та зміна чемпіонату вплине на становище нападника у збірній України з футболу

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров поділився думками стосовно розвитку кар'єри нападника Артема Довбика.

В інтерв'ю пресслужбі збірної України тренер зазначив, що приймає рішення Довбика змінити чемпіонат та атмосферу навколо. Ребров побажав Довбику розкрити свій потенціал у римському клубі.

«Я впевнений, що коли гравець переходить - це його бажання. Він хоче розвиватися, змінити обстановку. Це його рішення і ми його приймаємо. Я впевнений, що коли гравець міняє команду - це нові почуття і нова мотивація. Я впевнений, що у Артема все буде гаразд і він своєю грою у Ромі доведе, що він - кандидат до національної збірної України», – розповів Ребров.

  • У поточному сезоні у складі Роми Артем Довбик зіграв у трьох матчах Серії А. Результативними діями наразі не відзначався.
  • До Роми Довбик перейшов з Жирони, у складі якої минулого сезону став найкращим бомбардиром Ла Ліги. У його активі - 24 голи.