Роналду поставив собі амбітну ціль, яка не стосується футболу: легенда хоче посунити короля YouTube

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
71
1 голос
Роналду поставив собі амбітну ціль, яка не стосується футболу: легенда хоче посунити короля YouTube
Кріштіану Роналду. Фото: Google
Легендарний португальський нападник Кріштіану Роналду назвав свою амбітну ціль у YouTube. Зірка світового футболу планує обійти за кількістю підписників MrBeast.

Кріштіану Роналду, який у 39 років продовжує виступати та забивати, вже задумується про кар’єру після футболу. У серпні легенда футболу заснував власний канал на YouTube.

Плани у нападника дуже амбітні. Так, колишня зірка Манчестер Юнайтед та Реалу заявив, що хоче перевершити за кількістю підписників американського ютубера MrBeast, канал якого є найпопулярнішим і наразі налічує понад 313 млн фоловерів.

«MrBeast - той хлопець, якого я повинен перемогти на ютубі. І я хочу його перемогти, тож будь обережний», - наводить слова Роналду Dexerto.

Відзначимо, що португалець вже встановив рекорд платформи, набравши один мільйон глядачів за 90 хвилин. 

  • На даний момент на канал Кріштіану підписалося 56 мільйонів чоловік.
  • Форвард виступає у складі Аль-Насра під керівництвом колишнього головного тренера Шахтаря Луїша Каштру, з яким ще не виграв жодного трофею.
  • У нинішньому сезоні у всіх офіційних турнірах за свою команду Роналду провів чотири матчі, забив чотири голи та віддав дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у 15 мільйонів євро. Діюча угода 39-річного форварда з клубом  розрахована до 2025 року.