«Колись так само хвилювався перед дебютом у Шахтарі»: Трубін відреагував на свій перший матч за Бенфіку

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
799
0 голосів
«Колись так само хвилювався перед дебютом у Шахтарі»: Трубін відреагував на свій перший матч за Бенфіку
Анатолій Трубін. Фото: Бенфіка
Учора, 16 вересня, Бенфіка на виїзді перемогла Візелу з рахунком 2:1. Анатолій Трубін дебютував за «орлів». Український воротар прокоментував свій перший матч у чемпіонаті Португалії.

Анатолій Трубін у суботу, 16 вересня, дебютував у складі Бенфіки. Український голкіпер вийшов на поле у стартовому складі португальської першості проти Візели  (2:1).

У соціальних мережах гравець прокоментував свою першу гру, зазначивши, що свого часу так само хвилювався під час дебюту за Шахтар.

«З моменту переходу в Бенфіку я чекав цього дня. Нова команда, нові відчуття, все нове для мене. ⠀

Дуже хвилювався перед матчем. Колись так само сильно хвилювався перед дебютом у Шахтарі. Та вчора всі переживання пройшли з першим дотиком м’яча. Далі вже просто насолоджувався грою та можливістю грати». 

Воротар подякував усій команді та тренерам за першу гру у складі Бенфіки.

«Велика вдячність команді та тренерському штабу. І вболівальники. Це просто шалена підтримка, це фантастика. Навіть на гостьовій грі тисячі фанів, які роблять атмосферу».

Також Трубін зізнався, що йому потрібно багато тренуватися.

«Є над чим працювати. Є що покращувати. Та хочеться продовжувати. Щоб це був перший серед багатьох матчів за «Бенфіку», — написав футболіст в інстаграмі.

  • Зазначимо, що у складі Візели виступає інший українець, Орест Лебеденко, який не прийняв участь у цій грі через травму.
  • Наступний матч Бенфіка проведе вдома у Лізі чемпіонів против РБ Зальцбург. Гра пройде 20 вересня і розпочнеться о 22:00.
  • У наступному турі команда Трубіна зіграє проти Портімоненси. Гра запланована на 24 вересня.
  • У чемпіонаті Португалії підопічні Рогера Шмітда йдуть другими після п'яти поєдинків маючи 12 очок і на один балі відстаючи від Порту.
  • Бенфіка заплатила Шахтарю десять плюс один млн євро бонусу, залишивши за чемпіоном України 40% від наступного трансферу Трубіна, за інформацією Фабріціо Романо.
  • Контракт Анатолія з португальцями розрахований до 30 червня 2028 року. 
  • Transfermarkt оцінює вартість воротаря у 22 мільйони євро.