Циганик заявив, що буде захищати Мудрика від хейтерів: справа у рекламі

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
251
1 голос
Циганик заявив, що буде захищати Мудрика від хейтерів: справа у рекламі
Ігор Циганик. Фото: скріншот
Михайло Мудрик виконує важливу місію для українського футболу: Ігор Циганик пояснив, чому не варто критикувати поточну форму півзахисника Челсі

Український журналіст та коментатор Ігор Циганик поділився думками щодо поточнї форми півзахисника Челсі Михайла Мудрика. Українець отримує чимало критики за свої виступи у лондонському клубі. 

На думку Ігоря Циганика, Мудрика не варто сварити зараз. Журналіст переконаний, що вінгер ще набере форму та вийде на топ-рівень.

«Я не схильний сильно дуже критично ставитися до форми Михайла Мудрика. Тому що я буду до кінця вірити в нього. Для нас це реклама. Так само Довбик став найкращим бомбардиром чемпіонату Іспанії - це також реклама. Мудрик повинен то усвідомлювати», – розповів Ігор Циганик в ефірі програми Циганик LIVE.

Проблемою Мудрика Циганик бачить його оточення. Журналіст вважає, що люди, які перебувають поруч із футболістом, відволікають його від футболу.

«Просто йому треба відкинути усі зайві моменти. Потрібно перебрати тих людей, які навколо нього та зосередитися на футболі. Недаремно Мареска сказав, що Мудрик дуже розумний хлопець. Оці всі слова Мудрик повинен чітко читати і думати. Думати, що він робить не так», – розповів Ігор Циганик в ефірі програми Циганик LIVE.

  • 15 січня 2023 року Михайло Мудрик підписав контракт із Челсі. Договір гравця та клубу триватиме до 2031 року. За нього лондонський клуб заплатив донецькому Шахтарю 70 мільйонів євро. Ще 30 мільйонів «гірники» можуть отримати у вигляді бонусів.
  • Влітку Михайло Мудрик знявся у презентаційному ролику нової форми Челсі. 
  • У поточному сезоні Мудрик провів чотири матчі у складі Челсі: два в АПЛ та два у кваліфікації Ліги конференцій. У матчі проти швейцарського Серветту у Лізі конференцій він заробив пенальті, який реалізував Нкунку, але Челсі той матч програв (1:2).