Ярослав Вишняк: «Сподіваюся, Лучкевич і Бурда у Колосі відіграють свої найкращі матчі»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
302
0 голосів
Ярослав Вишняк: «Сподіваюся, Лучкевич і Бурда у Колосі відіграють свої найкращі матчі»
Ярослав Вишняк. Фото: Колос
Головний тренер ковалівського Колоса Ярослав Вишняк розповів, чому його команда запросила до свого складу Микиту Бурду та Валерія Лучкевича.

Цього літа Колос провів сильну трансферну політику та запросив багато гравців, які вже встигли зробити собі ім’я в українському футболі.

Одними з новачків ковалівського колективу стали Микита Бурда та Валерій Лучкевич.

Ярослав Вишняк зізнався, що кращі часи Бурди та Лучкевича позаду, але він хоче дати їм змогу знову заграти на найвищому рівні.

«Ми хочемо дати шанс Микиті і Валерію перезапустити кар'єру. Ми бачимо, що в них є бажання повернутися. Вони ще не награлися, мають бажання працювати, але їм важко». 

Фахівець розповів, що з досвідченими новачками поводилися обережно, щоб не нашкодити.

«У нас є піщаний майданчик, трошки прогнали хлопців по ньому. Лучкевича до загальної групи обережно підводили, щоб уникнути рецидиву. 

Ми тиждень його розбігували, поступово додавали навантаження. Те саме по Бурді. Десь по швидкості він не витягує».

Наставник ковалівців сказав, що обидва футболісти є кваліфікованими виконавцями, яких сьогодні важко знайти у нашій країні.

«Ми сподіваємось, що Лучкевич і Бурда у Колосі відіграють свої найкращі матчі. Ви ж розумієте, що в Україні не так багато кваліфікованих гравців», — сказав Вишняк в інтерв’ю «Спорт Експрес»

  • У нинішньому сезоні Бурда та Лучкевич відіграли в УПЛ за Колос шість матчів, без результативних дій. Валерій також записав до активу одну гру у Кубку України.
  • Після шести зіграних матчів у національній першості Колос з вісьмома балами займає восьме місце.
  • Сьогодні, 17 вересня, команда Вишняка зіграє проти Дніпра-1.