«Чемпіонат є насправді складним»: Пушич прокоментував найгірший за останні 16 років старт Шахтаря в УПЛ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
400
0 голосів
«Чемпіонат є насправді складним»: Пушич прокоментував найгірший за останні 16 років старт Шахтаря в УПЛ
Маріно Пушич. Фото: Google
Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич прокоментував поразку донецького клубу в матчі четвертого туру УПЛ проти Олександрії, яка відігралася з 0:2.

У першому поєдинку четвертого туру української Прем’єр-ліги Олександрія створила камбек та переграла чинного чемпіона України донецький Шахтар (4:3).

Головний тренер донеччан Маріно Пушич прокоментував поразку у матчі:

«Я і моя команда не повинні думати про європейські змагання станом на цю мить. Зараз ми зайняті грою на рівні національного чемпіонату, який є насправді складним. Команді зараз бракує стабільності, тому що, коли ви проводите першу частину гри на такому рівні, як сьогодні, ви повинні втримувати рахунок 2:0.

Можливо, нам навіть варто було покращувати здобутий результат. Проте, як наслідок, нам довелося починати все спочатку в другій половині гри. Цілком імовірно, що ми здатні повністю переграти суперника, але й також допомогти йому повернутись до гри», – заявив Пушич на післяматчевій пресконференції.

  • Зазначимо, що Шахтар вперше з сезону 2008/09 набрав лише шість балів після перших чотирьох ігор в УПЛ.
  • Нагадаємо, що донеччани у наступному турі на виїзді зіграють проти бронзового призера УПЛ Кривбасу. Матч відбудеться 1 вересня о 18:00.