«Прес качав цілий місяць – треба було показати»: українець забив переможний гол в ЛК та не стримав емоцій

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
68
1 голос
«Прес качав цілий місяць – треба було показати»: українець забив переможний гол в ЛК та не стримав емоцій
Артем Фаворов. Фото: Google
Український півзахисник угорської Академії Пушкаша Артем Фаворов, який став героєм гри-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій проти Арарат-Вірменія (3:3), розповів, як йому вдалося забити гол красень.

На тижні угорська Академія Пушкаша, кольори якої захищає український хавбек Артем Фавором на силу зуміла пройти Арарат-Вірменію (4:3 за підсумками двох матчів на користь Академії Пушкаша) у третьому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій.

Усе вирішив гол на 94 хвилині гри, який забив саме наш співвітчизник. Як саме це йому вдалося, Артем щиро розповів в інтерв’ю нашим колегам з сайту «Український футбол».

«Бачив, що добре летить, через стінку перебив, траєкторія гарна, подумав «мабуть, залетить». Так і вийшло. Я розумів, що останні хвилини і дуже важливо забити, а якщо це станеться, то ми вже результат не відпустимо, тим більше, грали в більшості». 

За бурхливе святкування голу Фаворов дістав жовту картку, але це його засмутило не дуже сильно, бо футболку він зняв не просто так.

«Просто прес качав цілий місяць – треба було показати. Та ні, насправді, не знав, що робити після голу, тож від радощів усе підряд зробив. Добре, хоч шорти не зняв», – сказав Фаворов.

▶️  Відео голу Фаворова у ворота Арарат-Вірменії та святкування дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • У сезоні 2024/25 рр. Артем Фаворов зіграв за Академію Пушкаша чотири поєдинки: один гол.
  • Transfermarkt оцінює 30-річного українця у 600 тисяч євро.