«Керівництво Динамо запропонувало мені цей варіант»: Царенко розповів про свій перехід до Лехії

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
2010
3 голоси
«Керівництво Динамо запропонувало мені цей варіант»: Царенко розповів про свій перехід до Лехії
Антон Царенко. Фото: ФК Лехія
Півзахисник київського Динамо Антон Царенко ексклюзивно для сайту Sport-express.ua розповів про новий кар’єрний виклик. Гравець на правах оренди перейшов у польську Лехію.

20-річний півзахисник Динамо Антон Царенко днями став футболістом польської Лехії. Талановитий футболіст перейшов до цього клубу на правах оренди.

У Гданську вже є солідне українське представництво: за цю команду грають п’ять наших співвітчизників. В ексклюзивному коментарі для сайту Sport-express.ua Антон Царенко розповів, як виникла ідея перейти до Лехії та що у цьому варіанті зіграло ключову роль.

— Основними чинниками при виборі цього клубу були ігровий час та спроба своїх сил в європейському чемпіонаті. Керівництво Динамо запропонувало мені варіант з Лехією і я погодився. 

Польська Екстркляса — це цікавий і амбітний чемпіонат, який дуже стрімко розвивається і залучає до своїх клубів велику кількість легіонерів. Всі команди нав’язують свою гру і ведуть боротьбу за кожен заліковий бал. 

У новому клубі я прагну стати провідним гравцем команди, прогресувати й рости як футболіст. З Лехією хотілося б надійно закріпитися у вищому дивізіоні, — розповів Антон Царенко

***

  • Царенко вже встиг дебютувати за Лехію. Його команда вчора поступалсь Пущі з рахунком 1:4 в рамках 5-го туру Екстракляси..