Бєсєдін не допоміг: три колишніх гравці збірної України вилетіли із Ліги конференцій

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
351
1 голос
Бєсєдін не допоміг: три колишніх гравці збірної України вилетіли із Ліги конференцій
Артем Бєсєдін. Фото: Google
У четвер, 15 серпня, Ордабаси у матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій програв вірменському Пюніку (1:0) та припинив участь у єврокубках сезону 2024/2025.
  • Перший матч між командами завершився мінімальною перемогою Пюніка.

Сьогодні, 15 серпня, Ордабаси провів другу гру проти вірменського Пюніка в рамках третього раунду відбору Ліги конференцій.

У складі казахстанського клубу зі стартових хвилин на полі з’явилися українці Ігор Пластун та Євген Макаренко, а Артем Бєсєдін вийшов на заміну на 66-й хвилині гри. Ще один наш співвітчизник Антон Братков розпочав гру у складі Пюніка зі стартовим свистком арбітра.

Ордабаси володів територіальною перевагою, але вірмени частіше пробивали по воротам. Один з таких пострілів на 68-й хвилині і вирішив долю поєдинку. Перемогу Пюніку приніс нігерійський нападник Отубанджо.

Ліга конференцій, третій кваліфікаційний раунд

Пюнік – Ордабаси – 1:0

Голи: Отубанджо, 66

  • Пластун всього провів за клуб з Казахстану 22 матчі та забив один гол.  На рахунку Макаренка за весь час виступів у казахській команді 34 зустрічі, чотири результативних удари та два асисти. Бєсєдін за час виступів у складі Ордабаси 25 поєдинків і забив чотири голи. 
  • Контракт між трьома українцями і клубом дійсний до 31 грудня 2024-го року.
  • Ордабаси йде на третьому місці в чемпіонаті Казахстану, маючи 26 очок і два матчі в запасі. Пюнік провів тільки один поєдинок у вірменській лізі, зігравши його внічию. Вони посідають шосту сходинку.