Челсі готовий позбавитися від Мудрика: в Англії розповіли, де може опинитися українець

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2533
0 голосів
Челсі готовий позбавитися від Мудрика: в Англії розповіли, де може опинитися українець
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
На 22-річного українського вінгера Челсі Михайла Мудрика, попри невдалу гру в Лондоні, є попит із боку інших європейських клубів, які готові дати йому шанс.

Журналіст Ліам Тьюмі заявив, що вінгер Челсі Михайло Мудрик зможе знайти собі команду в Європі навіть у випадку провалу в цьому сезоні.

«Є клуби, які чекають на Мудрика та готові дати йому можливість показати свій талант, відновити власну цінність та впевненість в іншому місці. Мені говорили про Бундеслігу як про потенційний варіант. Враховуючи його швидкість та інші сильні сторони, це може буди хороше поєднання».

Тьюмі зазначає, що поки українець не розчаровує менеджмент синіх.

«Очевидно, що це не той розвиток подій, якого очікували в Челсі від підписання за 60 мільйонів фунтів. Вони очікували, що Мудрик буде зіркою. Але наразі Мудрик і близько не на такому рівні. Зараз більше складається вражання, що він не підходить цій команді».

Тьюмі підкреслив, що наразі ситуація в клубі розгортається не на користь Мудрика.

«На зборах його ігровий час на лівому фланзі атаки забрав Крістофер Нкунку. Зараз він травмований, але Мудрик все одно не грає достатньо, бо його тепер забирає Бен Чілвелл. Михайлу буде важко в такій ситуації повернути карʼєру в кращий напрямок», – сказав журналіст в подкасті The Athletic.

  • Нагадаємо, що Мудрик перебрався у Челсі із Шахтаря взимку цього року за 70+30 мільйонів євро;
  • За цей час він провів 20 поєдинків у складі синіх, у яких відзначився двома асистами;
  • Влітку 2022 року Мудриком цікавився Баєр.