«Ти уявляєш, що було б, якби ти таке Лобановському сказав?»: як тренер Рейнджерс Михайличенка пивом пригощав

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
118
1 голос
«Ти уявляєш, що було б, якби ти таке Лобановському сказав?»: як тренер Рейнджерс Михайличенка пивом пригощав
Олег Кузнецов і Олексій Михайличенко. Фото: Google
Колишній головний тренер збірної України та київського Динамо Олексій Михайличенко розповів, як під час його ігрової кар’єри у Рейнджерс асистент наставника шотландців приносив йому пиво.

Олексій Михайличенко в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол‎» згадав, що свого часу у Рейнджерс йому помічник головного тренера приносив пиво.

«Чи пив пиво з Гаскойном? Особисто з ним – ні. Але ми часто збиралися всією командою разом з тренерським штабом на обід і могли випити пива. Це було нормально. Стоїмо якось із Кузнецовим у ресторані і до мене підходить асистент головного тренера Арчі Нокс: «Ченкс (так він мене називав), пиво будеш?». – «Буду». 

Він приносить мені пляшку. Я глянув на неї і кажу: «Я таке не п’ю». Нокс відразу: «Не проблема, я зараз поміняю». Приносить іншу. Кузнецов у шоці стоїть: «Ти уявляєш, щ о було б, якби ти таке Лобановському або Пузачу сказав?», – сказав фахівець.

  • Британський таблоїд FourFourTwo цьогоріч включив Михайличенка до списку 32-ох найкращих гравців, які будь-коли тріумфували на Олімпіаді за весь час її проведення.
  • За час професійної кар’єри Олексій Михайличенко виступав за київське Динамо, італійську Сампдорію та шотландський Рейнджерс.