Зірка Динамо часів Блохіна та Реброва знайшов новий клуб: відома солідна зарплатня захисника

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
343
1 голос
Зірка Динамо часів Блохіна та Реброва знайшов новий клуб: відома солідна зарплатня захисника
Александар Драгович. Фото: Google
Колишній захисник київського Динамо Александар Драгович визначився з клубом, у якому продовжить свою багаторічну кар’єру. Також відомо, скільки оборонець буде заробляти.

Александар Драгович, якому у березні наступного року виповниться 34 роки, не планує завершувати ігрову кар’єру у найближчий час. Так, захисник, який відомий українським вболівальникам за своїми виступами у складі київського Динамо, буде виступати у складі Аустрії, яку покинув у 2011-му році. Про це повідомив Kurier з посиланням на Today.

Джерело стверджує, що сьогодні, 30 липня, про підписання угоди має бути оголошено офіційно, а зарплатня футболіста буде напряму прив'язана до спортивних результатів віденського клубу. Але також оборонець матиме і базову ставку у розмірі 30 тисяч євро на місяць. Термін угоди – три роки, після яких Драгович може отримати посаду у клубній академії.

  • Австрієць виступав у Динамо під керівництвом Олега Блохіна і Сергія Реброва з 2013-го по 2016 рр., перейшовши зі швейцарського Базеля за десять мільйонів євро. 
  • Оборонець зіграв за київський гранд 109 матчів, забив два голи та віддав дві результативні результативні передачі. 
  • За Аустрію захисник грав з 2008-го до 2011 рр.: 93 поєдинки та один забитий м'яч.
  • На його рахунку також є 100 зустрічей у складі збірної Австрії, в яких він двічі відзначився голом.