Минай готується до повернення в УПЛ: ужгородський клуб обрав домашню арену на наступний сезон

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
315
0 голосів
Минай готується до повернення в УПЛ: ужгородський клуб обрав домашню арену на наступний сезон
Минай-Арена. Фото: Google
Минай звернувся до УПЛ з листом, в якому повідомив, що у випадку повернення домашні календарні матчі проводитиме на львівському стадіоні «Україна».

Вчора, 19 липня, Дніпро-1 був офіційно виключений зі списку учасників української Прем'єр-ліги. Після чого за результатами рейтингового голосування визначили дві пропозиції на розгляд та затвердження Виконкому УАФ відповідно до статті 5 Регламенту для заміни дніпрян:

  1. Перша, яка набрала найбільше голосів, – надати місце в УПЛ Минаю;
  2. Друга – провести перехідний турнір за участі чотирьох команд (Минай, Металіст 1925, Лівий Берег та Епіцентр), переможець якого гратиме в УПЛ у наступному сезоні.

Якщо наступного тижня Виконком УАФ ухвалить рішення, що Минай замінить «Дніпро-1» в УПЛ, то закарпатський клуб не зможе приймати суперників вдома, оскільки «Минай-Арена» не відповідає вимогам елітного дивізіону.

Закарпатський клуб звернувся до УПЛ з листом, в якому повідомив, що у випадку повернення домашні календарні матчі проводитиме на львівському стадіоні «Україна».

Запасними варіантами для Миная будуть арени в Рівному і Тернополі, повідомляє Sport UA.

Також в закарпатському клубі налаштовані в стислі терміни вирішити питання зі штучним освітленням на «Mинай-Арені».

  • Нагадаємо, що у минулому сезоні підопічні Желько Любеновича фінішували на 15-му місці у турнірній таблиці УПЛ та вилетів до Першої ліги.
  • Матч 16-го туру УПЛ Минай – Динамо спершу було призупинено через повітряну тривогу, а згодом перенесено, бо на стадіоні відсутнє штучне освітлення. В результаті поєдинок зіграли у Києві.