«Перемовини зайняли шість хвилин»: як Шахтар здійснив трансфер колишнього гравця Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
212
0 голосів
«Перемовини зайняли шість хвилин»: як Шахтар здійснив трансфер колишнього гравця Динамо
Артур Рудько. Фото: Динамо
Відомий український футбольний журналіст Михайло Співаковський розповів про підписання донецьким Шахтарем колишнього голкіпера київського Динамо Артура Рудька.

Михайло Співаковський заявив, що Артур Рудько потрібен «гірникам» на позицію другого-третього голкіпера, а сам футболіст майже одразу погодився на перехід до Шахтаря.

«Перемовини з Рудьком зайняли шість хвилин. Шахтарю був потрібен другий-третій воротар, який міг би скласти ілюзію конкуренції Різнику і додавав би якогось досвіду молодим воротарям, таким як Твардовський. 

В Шахтарі мені сказали, що [Рудько] – ідеальна опція. Він заряджений, професійний і доволі майстерний воротар», — сказав журналіст в ефірі «ТаТоТаке».

  • 31-річний воротар до цього був вільним агентом. На Transfermarkt він вказаний як гравець Шахтаря з контрактом до 30 червня 2024 року.
  • Минулого сезону воротар на правах оренди з Металіста грав за польський Лех. За першу команду Екстракляси футболіст зіграв шість матчів і стільки ж поєдинків у нього в активі за Лех-2.
  • Рудько, окрім Динамо, Металіста та Леха, також свого часу грав за Говерлу та кіпріотський Пафос.