Україна на очах у Шевченка не зуміла перемогти Норвегію на Євро-2024: турнірна таблиця групи перед останнім туром

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2186
2 голоси
Україна на очах у Шевченка не зуміла перемогти Норвегію на Євро-2024: турнірна таблиця групи перед останнім туром
Норвегія – Україна. Фото: УАФ
Відбулися матчі в рамках другого туру групового етапу юнацького Євро-2024 (U-19) у нашій групі. Збірні Норвегії та України зіграли внічию, а Італія розтрощила господарів турніру.

Сьогодні, 18 липня, відбувся поєдинок в рамках другого туру групового етапу Євро-2024 (U-19) між національними збірними Норвегії та України.

Підопічні Дмитра Михайленка вийшли на гру у наступному складі: Крапивцов – Огарков, Михавко, Мельниченко, Гусєв – Ващенко, Маткевич, Кревсун – Гаджиєв, Пономаренко, Тутєров.

Матч відвідав і голова Української асоціації футболу Андрій Шевченко. Зазначимо, що син очільника УАФ Крістіан також взяв участь у поєдинку, вийшовши на поле на 62-й хвилині.

Перший тайм пройшов за домінування Норвегії, яка лише дивом не зуміла відкрити рахунок в зустрічі. Після перерви українські юнаки вирівняли становище на полі, однак також не змогли забити.

0:0 – нічия між національними збірними Норвегії та України.

Євро-2024 (U-19). Група А, другий тур

Норвегія – Україна – 0:0

У іншому матчі нашої групи Італія розтрощила Північну Ірландію з рахунком 3:0. Таким чином, Скуадра Адзурра вже гарантувала собі перше місце в нашому квартеті, а з ним – і місце в півфіналі. 

Друга путівка залишається вакантною. Для того, щоб гарантовано посісти друге місце в групі, українцям треба 21 липня перемогти невмотивованих італійців.  

Турнірна таблиця на даний момент:

  • Нагадаємо, що у першому турі збірна України не зуміла обіграти Північну Ірландію. Гра завершилася з рахунком 0:0.
  • У піфіналі зіграють дві найкращі команди від кожної групи.
  • Турнір є відбором на чемпіонат світу (U-20), який у 2025 році пройде в Чилі. Від Європи на змагання поїдуть п'ять команд: усі півфіналісти Євро-2024 та переможець матчу за п’яте місце, який між собою проведуть треті місця груп.