Без Ярмоленка і Себальйоса, але з Піхальонком: Динамо провело спаринг проти німецького клубу – результат матчу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
281
1 голос
Без Ярмоленка і Себальйоса, але з Піхальонком: Динамо провело спаринг проти німецького клубу – результат матчу
Олександр Шовковський дає установку гравцям Динамо. Фото: ФК Динамо (Київ)
У першому поєдинку на літніх навчально-тренувальних зборах київське Динамо не зуміло перемогти представника другої Бундесліги Падерборн, розійшовшись з німцями безгольовою нічиєю (0:0).

Перший тайм поєдинку між Динамо та Падерборном пройшов без реальних гольових нагод. Обидві команди, які лише нещодавно розпочали повноцінну ігрову підготовку до нового сезону, виглядали досить сиро і з шашками наголо один на одного не летіли. Тож, підсумкові нулі за підсумками перших 45 хвилин стали цілком закономірними.

По перерві малюнок гри на полі не змінився, як і рахунок. Кияни більше володіли ініціативою, але жодних дивідендів з того у вигляду голів не отримали. 

Зауважимо, що через пошкодження поєдинок з Падерборном пропускав новачок біло-синіх, оборонець Браян Себальйос.

На рахунок гравців, які грали у складі національної збірної України, то Олександр Шовковський дав ігровий час лише Владиславу Ванату, Володимиру Бражку та Олександру Тимчику. Андрій Ярмоленко та Микола Шапаренко приєдналися до загальоної групи біло-синіх лише сьогодні. Воротар Георгій Бущан також був відсутній у заявці на гру.

Щодо новачків, то у футболці з літерою Д на серці зі старту дебютував Олександр Піхальонок. 

Товариський поєдинок

Динамо (Київ, Україна) – Падерборн (Німеччина) 0:0 (0:0)

Наступним суперником Динамо на навчально-тренувальному зборі в Австрії буде ще один німецький клуб – Шальке 04 з Гельзенкірхена. Поєдинок заплановано на 13 липня. Початок гри о 15:00 за київським часом.

  • У підсумковій турнірній таблиці УПЛ Динамо фінішувало на другому місці і в новому сезоні матиме змогу поборотися за вихід до групового турніру Ліги чемпіонів через кваліфікацію.
  • 23 та 31 липня біло-сині проведуть поєдинки другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти сербського Партизану з Белграда.
  • Попередньо базовою датою старту нової кампанії в УПЛ є 3 серпня.