Роналду не завершить кар’єру після Євро-2024: легенда футболу має виконати мрію свого сина

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1323
3 голоси
Роналду не завершить кар’єру після Євро-2024: легенда футболу має виконати мрію свого сина
Кріштіану Роналду зі своїм сином. Фото: Google
Легенда світового футболу Кріштіану Роналду не планує завершувати кар’єру після чемпіонату Європи, який зараз проходить у Німеччині. Форвард Аль-Насра прагне втілити мрію свого сина.

Кріштіану Роналду та збірна Португалії завершили свої виступи на Євро-2024, програвши на стадії чвертьфіналу Франції (0:0 та 3:5 по пенальті).

Але 39-річна легенда футболу не планує завершувати кар’єру. Вся справа в тому, що Роналду хоче втілити мрію свого сина та офіційно зіграти з ним на полі.

«Мій син каже мені: «Тату, почекай ще кілька років – я хочу пограти з тобою», – наводить слова Кріштіану SPORTbible.

Колишній румунський нападник Парми, Фіорентини та Ювентуса Андріан Муту підтвердив бажання португальця зіграти зі своїм сином.

«Це його справжня мотивація. Він хоче зіграти офіційний матч зі своїм хлопчиком. Ну, в Аль-Насрі це можливо. Якби він був в іншій команді, я не знаю, в Реалі, це було б складніше», – сказав Муту в інтерв'ю iAM SPORT.

  • Сину Роналду зараз 14 років. Кріштіану-молодший грав за юніорські команди туринського Ювентуса, англійського Манчестер Юнайтед, а зараз захищає кольори молодіжної команди Аль-Насру (U-16).
  • Раніше ми писали, що Кріштіану встановив два персональні антирекорди на Євро-2024.