Найкращий бомбардир УПЛ та гравець збірної України цікаві клубу Серії А: на кого полює учасник Ліги чемпіонів

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
317
1 голос
Найкращий бомбардир УПЛ та гравець збірної України цікаві клубу Серії А: на кого полює учасник Ліги чемпіонів
Владислав Ванат. Фото: ФК Динамо (Київ)
Скаути італійської Болоньї стежать за нападником київського Динамо Владиславом Ванатом та українським форвардом бельгійського Брюгге Романом Яремчуком.

Перед стартом нового сезону Болонья, яка у кампанії 2024/25 рр. зіграє в Лізі чемпіонів, активно шукає якісного нападника і вінгера. За інформацією порталу Sport.quotidiano, у розширеному шортлисті россоблу є і прізвища українських нападників Владислава Ваната з Динамо та Романа Яремчука, контракт якого належить Брюгге.

Однак українці у планах Болоньї є лише другорядними варіантами. Найбільший інтерес в італійському клубі проявляють до форварда грецького Панатінаїкоса з Афін Фотіса Йоаннідіса.

Загалом у переліку нападників, яких розглядають у Болоньї присутньо, окрім Йоаннідіса, ще шість прізвищ:

  1. Джон Дюран (Астон Вілла),
  2. Роман Яремчук (Брюгге),
  3. Оррі Оускарссон (Копенгаген),
  4. Еванн Гессан (Ніцца),
  5. Костянтин Тюкавін (Динамо, Москва),
  6. Адам Букса (Ланс).
  • У сезоні 2023/24 років Владислав Ванат відіграв 30 поєдинків за київське Динамо: 14 голів, десять гольових передач. Такі показники дозволили йому стати найкращим бомбардиром УПЛ
  • Контракт 22-річного форварда з київським клубом чинний до червня 2027 року. Transfermarkt оцінює нападника в десять мільйонів євро.
  • Роман Яремчук минулорічну кампанію провів виступаючи за іспанську Валенсію на правах оренди: 29 матчів, чотири результативні удари.
  • Згідно з прайслистом від Transfermarkt українець коштує 3,5 млн євро.