«Завтрашня гра стане останньою для Максимова»: президент Звягеля назвав нову команду відомого тренера

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1162
0 голосів
«Завтрашня гра стане останньою для Максимова»: президент Звягеля назвав нову команду відомого тренера
Дмитро Костюк та Юрій Максимов. Фото: ПФК Звягель
Головний тренер второлігового Звягеля Юрій Максимов покине клуб після виїзного матчу проти ЮКСА в рамках сьомого туру. Спеціаліст перейде до Дніпра-1.

Головний тренер Звягеля Юрій Максимов перейде до Дніпра-1 після матчу проти ЮКСА в сьомому турі Другої ліги. Про це офіційно повідомив президент клубу з Житомирської області Дмитро Костюк.

«Уже офіційно – завтрашня гра проти лідера чемпіонату стане останньою для Максимова в статусі головного тренера Звягеля. Він отримав пропозицію від Дніпра-1. Дякую Максимову за якісну роботу і безцінний вклад в розвиток звягельського футболу», – цитує Костюка пресслужба Звягеля.

Разом із Юрієм Максимовим до Дніпра-1 переходить і весь його тренерський штаб – помічники Сергій Ревут та Микола Іщенко, а також тренер воротарів Микола Медін.

  • Максимов очолив Звягель не початку цього сезону. Після п’яти зіграних поєдинків команда має у своєму активі 12 набраних очок та посідає четверту сходинку у турнірній таблиці Другої ліги. Від лідера ЮКСА Звягель відстає на чотири пункти, однак має одну гру в запасі;
  • З Кубка України Звягель вже вилетів, поступившись у четвертому попередньому раунді Оболоні (0:1);
  • Матч проти ЮКСА запланований у команди Максимова на середу, 13 вересня. Цей поєдинок розпочнеться о 15:00.