Шахтар прийняв жорстке рішення по своєму гравцю: півзахисника не відпустили на міжнародний турнір

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
503
0 голосів
Шахтар прийняв жорстке рішення по своєму гравцю: півзахисника не відпустили на міжнародний турнір
Егіналдо. Фото: ФК Шахтар
Донецький Шахтар не відпустив свого 19-річного вінгера Егіналдо до збірної Бразилії U-23, яка візьме учать у Панамериканських іграх у жовтні.

Шахтар прийняв рішення не відпускати вінгера Егіналдо до лав збірної Бразилії U-23, яка візьме учать у Панамериканських іграх. Турнір запланований на жовтень у столиці Чилі Сантьяго.

За інформацією видання Globo, Конфедерація футболу Бразилії зверталася до Шахтаря, однак отримала відмову.

  • Егіналдо перейшов до Шахтаря у липні цього року із Васко да Гама за 3,5 мільйони євро, підписавши контракт до 30 червня 2028 року.
  • Дебютувати вінгер за Шахтар встиг поки лише у товариському матчі. 11 вересня Шахтар розгромив Blago-Юність із рахунком 6:0. Егіналдо записав на власний рахунок два голи та один асист;
  • Панамериканські ігри не входять до когорти турнірів, які підпорядковуються ФІФА, тому клуби мають право не відпускати своїх гравців;
  • Однак участь в турнірі все ж таки візьме інший гравець Шахтаря. Мова про 19-річного бразильського захисника Вінісіуса Тобіаса, який зараз до 30 червня 2024 року буде виступати на правах оренди за Реал. Його контракт належить гірникам до завершення кампанії 2025/26.