«Дали по вухах нам дуже пристойно»: Леоненко поділився враженням від поєдинку Румунія – Україна

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
457
1 голос
«Дали по вухах нам дуже пристойно»: Леоненко поділився враженням від поєдинку Румунія – Україна
Віктор Леоненко. Фото: Google
Колишній нападник київського Динамо та нашої збірної Віктор Леоненко поділився враженнями від поразки національної команди України в грі проти Румунії.

Відбувся поєдинок першого туру групового етапу Євро-2024 між національними збірними України та Румунії – підопічні Сергія Реброва програли із рахунком 0:3.

Колишній нападник київського Динамо та нашої збірної Віктор Леоненко в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua прокоментував поразку української команди:

«Дали по вухах нам дуже пристойно. Побачимо, чи піде це на користь хлопцям Реброва. А так, то немає чого і говорити про матч чи аналізувати його, бо гри не було! Самі собі привезли всі три голи. Лунін – то взагалі. Він забув, що не за Реал вийшов грати, а за Україну. І ще Колі Матвієнку теж привіт треба передати.

З позитивного: сьогодні контролювали добре м’яч. Та де? На своїй половині поля. І це просто безтолковий контроль м’яча. Користі з цього нуль. Безтолковий контроль м’яча у нас вважають атакувальним футболом. Дуже дивно, що Ребров грає від оборони, маючи такий склад».

Нагадаємо, що окрім Румунії, збірна України також зіграє проти національних команд Словаччини (21 червня) та Бельгії (26 червня).