Помер голкіпер європейської збірної: неочікувана трагедія сталася після матчу із суперником України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1398
3 голоси
Помер голкіпер європейської збірної: неочікувана трагедія сталася після матчу із суперником України
Матія Саркіч. Фото: Google
Сьогодні, 15 червня, вранці помер голкіпер збірної Чорногорії та Міллуолла, який виступає в Чемпіоншипі Матія Саркіч. Воротарю було 26 років.

У суботу, 15 червня, перестало битися серце голкіпера збірної Чорногорії Матія Саркіча. Про це повідомило The Mirror.

Джерело стверджує, що голкіперу стало погано у своїй квартирі у місті Будва, куди він повернувся після контрольної гри з національною командою Бельгії, яка є суперником збірної України на Євро-2020. Його друзі негайно викликали швидку медичну допомогу, але гравець Міллуолла помер близько 6:30 ранку за місцевим часом.

У Міллуоллі підтвердили трагічні новини про смерть свого футбоілста.

«Матія, гравець збірної Чорногорії, завжди з гордістю представляв свою країну. Кожен у клубі висловлює свою любов і співчуття родині та друзям Матії в цей надзвичайно сумний час. 

Клуб наразі не даватиме жодних коментарів і просить зберегти конфіденційність з поваги до родини Саркіча‎», – йдеться у заяві клубу.

  • Саркіч мав у своєму активі дев’ять поєдинків за збірну Чорногорії. Останній він провів лише за десять днів до смерті проти бельгійців.
  • Чорногорець перейшов до Міллуолла з Вулверхемптона у серпні минулого року.
  • У всіх турнірах за «левів‎» Матія провів33 матчі, в яких пропустив 37 голів та 12 разів залишав свої ворота у недоторканності.
  • Матія виступав також за Астон Віллу й Вулверхемптон, які представляють АПЛ, але в еліті англійського футболу так і не дебютував.