«Особисті рекорди додають настрою»: Яремчук наздогнав Реброва в списку бомбардирів збірної України

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
204
0 голосів
«Особисті рекорди додають настрою»: Яремчук наздогнав Реброва в списку бомбардирів збірної України
Роман Яремчук. Фото: Google
Збірна Україна здобула розгромну перемогу (4:0) над Молдовою у товариському поєдинку – Роман Яремчук забив свій 15-й гол за національну команду і наздогнав Сергія Реброва.

Збірна Україна здобула розгромну перемогу (4:0) над національною командою Молдови в останньому товариському поєдинку перед Євро-2024.

Рахунок у зустрічі відкрив Роман Яремчук, забивши свій 15-й гол за головну команду країни. Форвард Брюгге наздогнав Сергія Реброва у списку найкращих бомбардирів збірної України.

Нападник прокоментував своє досягнення:

«Звичайно, я радий, що наздогнав Реброва за голами за збірну. Форварди для цього і грають, щоб забивати голи, але найголовніше, що ми добре підготувалися до Євро. Особисті рекорди додають настрою, але не більше. Шкода, що втратили Миколенка».

Роман Яремчук прокоментував підбір виконавців в національній команді:

«Давно не пам'ятаю, щоб у нашій збірній був такий підбір сильних футболістів. Циганков розриває Ла Лігу, Судаковим цікавляться найкращі клуби Європи. На заміні є хлопці, які можуть вийти на поле і зіграти не гірше, а то й краще. Для серйозних турнірів дуже важливо, коли у тебе є більше, ніж 11 хороших гравців», – розповів форвард для ВЗБІРНА.

  • Євро-2024 відбудеться у Німеччині з 14 червня по 14 липня.
  • Збірна України зіграє у групі Е із Бельгією, Румунією та Словаччиною.
  • Гравець Карпат і збірної Молдови Владислав Бабогло ексклюзивно для сайту Sport-express.ua прокоментував поразку своєї національної команді від України з рахунком 0:4.