«Не має значення, що 4:0 – завжди є, що проаналізувати»: Ребров підбив підсумки перемоги над Молдовою

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
549
0 голосів
«Не має значення, що 4:0 – завжди є, що проаналізувати»: Ребров підбив підсумки перемоги над Молдовою
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Збірна Україна здобула розгромну перемогу (4:0) над національною командою Молдови у товариському поєдинку – Сергій Ребров прокоментував успіх своїх підопічних.

Сьогодні, 11 червня, збірна України провела свій останній товариський поєдинок в рамках підготовки до Євро-2024. Підопічні Сергія Реброва здобули перемогу (4:0) над Молдовою.

Головний тренер національної команди прокоментував успіх своїх підопічних:

«Ми розберемо цим матчі. Не має значення, що 4:0 – завжди є, що проаналізувати. У нас були помилки, виправлятимемо їх. Я радий, що ми сьогодні виграли та додали впевненості перед Євро. У хорошій атмосфері готуємось до турніру.

Це останній та дуже важливий матч перед чемпіонатом Європи. Виділяти нікого не буду. Для України це велика подія, велика подія для країни, яка перебуває у стані війни. І ми зробимо все для нашої країни, щоб гідно представити нас».

Сергій Ребров також розповів про травму, яку отримав Віталій Миколенко під час поєдинку:

«Зробимо висновки після трьох матчів, вони нам допоможуть на Євро. Віталій Миколенко закінчить обстеження і сподіваюся, що все буде нормально. Це не та травма, яка була раніше, це інше ушкодження. Сподіваємось, що все буде нормально з Віталієм», – сказав Ребров в коментарі для MEGOGO.

  • Євро-2024 відбудеться у Німеччині з 14 червня по 14 липня.
  • Збірна України зіграє у групі Е із Бельгією, Румунією та Словаччиною.