Закон бумерангу: на росії перервали матч через загрозу атаки БПЛА

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
262
1 голос
Закон бумерангу: на росії перервали матч через загрозу атаки БПЛА
БПЛА. Коллаж: Focus, росія
На Росії поєдинок Другої ліги між курським Авангардом та омським Іртишом перервали через загрозу атаки безпілотників на території Курської області.

Все ж у світі існує справедливість, а «‎закон бумерангу» справді реальний. Скільки разів українські вболівальники та глядачі на трибунах були вимушені переривати гру та перегляд матчів вітчизняного чемпіонату через ракетну загрозу з боку країни-терориста важко й підрахувати.

І ось, сьогодні, 9 червня, росіяни дізналися, як це, коли ти не можеш грати у футбол чи спокійно вболівати за свою команду на стадіоні. Матч Другої ліги Росії Авангард (Курськ) — Іртиш (Омськ) було призупинено через оголошення загрози атаки Б на території Курської області. Про це повідомив телеграм-канал команди-господарів.

Після оголошення повітряної тривоги вболівальники, футболісти та персонал пішли в укриття. Гру зупинили на 73-й хвилині поєдинку за рахунку 1:1, сталося це о 16:39 за київським часом. 

Після того, як о 17:31 оголосили відбій, зустріч була продовжена.

  • Відзначимо, що в сусідній Білгородській області після оголошення ракетної небезпеки пролунали вибухи та почалася пожежа. Тривогу там оголошували вже втретє за день.