Бартулович пояснив провал Зорі у сезоні 2023/24: що стало причиною невдалих виступів клубу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
135
0 голосів
Бартулович пояснив провал Зорі у сезоні 2023/24: що стало причиною невдалих виступів клубу
Младен Бартулович. Фото: Google
Асистент головного тренера Зорі Младен Бартулович підбив підсумки сезону 2023/24, який видався не надто вдалим на результати для луганської команди.

Асистент головного тренера Зорі Младен Бартулович ексклюзивно для «УФ» поділився враженнями від сезону 2023/24 у виконанні луганської команди:

«Перший сезон у Зорі дав мені дуже багато досвіду. Виступ у Лізі Європи та Лізі конференцій – божевільний досвід. Дуже корисно було для мене, як для тренера. Усі ігри були для Зорі нелегкими. Якщо не будеш максимально заряджений на гру, максимально сконцентрований, будь-який суперник може завдати тобі неприємностей.

Для клубу сезон не був вдалим. Завдання було посісти високе місце. Рік тому пішли лідери, змінився тренер. Досвідчені гравці відмовилися продовжувати контракти, як Імереков (Металіст 1925), Шахов (Тобол). Пішли Булеца (оренда в Заглембе), Бражко (Динамо). Почався чемпіонат – і до них ще й Русин (Сандерленд) додався».

  • Зоря у минулому сезоні посіла 10-те місце в турнірній таблиці УПЛ, набравши 32 бали.
  • Луганці приймали участь у Лізі конференцій-2023/24, ставши третіми у групі з Маккабі Тель-Авів, Гентом та Брейдабліком.