Довбик прокоментував поразку в грі з Польщею: форвард збірної України розповів, над чим варто працювати команді

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
674
0 голосів
Довбик прокоментував поразку в грі з Польщею: форвард збірної України розповів, над чим варто працювати команді
Артем Довбик. Фото: УАФ
Форвард збірної України Артем Довбик прокоментував поразку національної команди у товариському поєдинку проти збірної Польщі із рахунком 1:3.

Вчора, 7 червня, збірна України провела товариський поєдинок проти збірної Польщі в рамках підготовки до Євро-2024, в якому зазнала поразки із рахунком 1:3.

Нападник національної команди Артем Довбик прокоментував поразку у грі з поляками:

«Була важка гра, збірна Польщі дуже добре грає на стандартах. Нам потрібно працювати над цим аспектом. Ми розберемо наші помилки та підготуємося до наступного матчу краще. У нас були помилки при стандартах – потрібно над цим працювати. Але в цілому у нас були дуже хороші епізоди, коли ми виходили з-під прессингу.

Краще помилятись зараз – у товариських матчах. Проаналізуємо цю гру, підготуємося та будемо мати кращий вигляд у наступних матчах. Головний висновок – робота над стандартами. Пропустили два м’ячі зі стандартів, тому треба працювати», – заявив форвард в коментарі для Megogo.

Нагадаємо, що 11 червня о 18:00 збірна України зіграє останній товариський поєдинок перед Євро – суперником стане Молдова.