Гармаш дебютував за нову команду: відео моменту, як ексхавбек Динамо врятував Осієк від голу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
990
0 голосів
Гармаш дебютував за нову команду: відео моменту, як ексхавбек Динамо врятував Осієк від голу
Денис Гармаш. Фото: Осієк
Досвідчений український півзахисник Денис Гармаш яскраво дебютував у неофіційній грі за хорватський Осієк, який розписав мирову з угорською Академією Пушкаш (1:1).

Денис Гармаш вперше зіграв за хорватський Осієк у товариському матчі проти угорської команди Академія Пушкаш, який завершився внічию 1:1.

Ще в першому таймі команди обмінялися голами. На забитий м’яч Грубера балканська команда відповіла результативним ударом Дурате.

Гармаш з'явився на полі на 58-ій хвилині та зумів стати рятівником Осієка. Після розіграшу кутового та удару Мейджора саме Денис в падінні через себе виніс м'яч з лінії воріт.

Товариський матч

Осієк (Хорватія) – Академія Пушкаша (Угорщина) – 1:1

Голи: Дуарте, 12 – Грубер, 6

  • За інформацією ЗМІ, футболіст розірвав контракт із Динамо за обопільною згодою сторін та отримав статус вільного агента.
  • Гармаш є вихованцем киян. За першу команду біло-синіх виступав із 2009 по 2023 рр. з перервою на піврічну оренду до турецького Резіспора у другій частині сезону 2019/20.
  • Всього за Динамо півзахисник провів 359 матчів, у яких забив 54 голи та віддав 45 результативних передач.
  • З Динамо Гармаш тричі ставав чемпіоном України, чотири рази вигравав національний Кубок і таку ж кількість разів завойовував Суперкубок країни.
  • За Осієк також на правах оренди з Шахтаря виступає український 22-річний захисник Олександр Драмбаєв.
  • Хорватський клуб після шести зіграних матчів посідає другу сходинку у внутрішній першості із 11 набраними очками в активі. Від лідера Хайдука команда відстає на чотири пункти.