«Соромно точно не буде»: Суркіс привітав Реброва із ювілеєм – заява президента Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
106
1 голос
«Соромно точно не буде»: Суркіс привітав Реброва із ювілеєм – заява президента Динамо
Сергій Ребров та Ігор Суркіс. Фото: Google
Президент київського Динамо Ігор Суркіс привітав легенду столичного клубу та його колишнього головного тренера Сергія Реброва з ювілейним, п'ятдесятим днем народження.

Доєднався до Андрія Шевченка і мільйонів вболівальників. Мова про Ігоря Суркіса, який також привітав з 50-річчям одного з найкращих гравців Динамо сучасності, ексголовного тренера столичного гранда Сергія Реброва.

«Протягом багатьох років Ви приносили славу київському «Динамо». Спочатку як гравець, разом із зірковими партнерами наводячи страх на топ-клуби Європи, а потім уже як тренер, повернувши чемпіонське «золото» до Києва».

Не забув Суркіс і про новий амбітний виклик для Реброва, який зараз очолює національну збірну України.

«Попереду у збірної України, яку Ви наразі очолюєте, відповідальний турнір – Євро-2024. Знаючи Вашу відданість футболу та розуміння, як досягати успіху, ми всі маємо впевненість, що за нашу національну команду в Німеччині соромно точно не буде», – йдеться з-поміж іншого в привітанні Суркіса, яке оприлюднила пресслужба Динамо.

  • У якості гравця Сергій Ребров провів у складі Динамо 360 поєдинків у всіх офіційних турнірах: 163 голи, 69 результативних передач.
  • Ребров був головним тренером біло-синіх з 2014 по 2017 роки. На чолі столичного клубу він двічі вигравав УПЛ та Кубок України, одного разу Суперкубок.
  • Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.
  • Збірна України потрапила до групи Е, де окрім підопічних Сергія Реброва, будуть грати команди Бельгії, Румунії та Словаччини.