«Піхальонок ніколи не цікавив Шахтар до цієї ситуації»: відомо, чому «гірники» вирішили купити лідера Дніпра-1

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
397
0 голосів
«Піхальонок ніколи не цікавив Шахтар до цієї ситуації»: відомо, чому «гірники» вирішили купити лідера Дніпра-1
Олександр Піхальонок. Фото: Google
Півзахисник Дніпра-1 Олександр Піхальонок отримав пропозиції щодо трансферу від Динамо та Шахтаря – відомо, чому донецький клуб вирішив купити гравця.

Півзахисник Дніпра-1 Олександр Піхальонок отримав пропозиції щодо переходу від Динамо та Шахтаря.

Однак донецький клуб зацікавився гравцем вже після того, як дізнався, що кияни хочуть купити лідера дніпрян:

«Наскільки я чув, Шахтар не розглядав Піхальонка як опцію. У них в принципі в центрі поля гравців вистачає. Тільки зараз вони за 15 мільйонів Марлона Гомеса придбали. Судаков є. Бондаренко, Криськів, Марлон Гомес. Педрінью вони зараз повертають. Плюс – той же Цуканов молодий. Тому я б не сказав, що центральний півзахисник це критична позиція.

Я ніколи, чесно кажучи, особливо не чув, щоб Піхальонок входив у сферу інтересів Шахтаря, згадуючи те, що було по сезону. Але як стверджує мій WhatsApp, як тільки Рінат Леонідович дізнався, що Піхальонок може перейти в Динамо, ситуація кардинально змінилася і Сашко різко став потрібен Шахтарю», – сказав Вацко в ефірі Вацко Live.

  • Олександр Піхальонок у сезоні 2023/24 років провів у складі Дніпра-1 31 поєдинок у всіх офіційний турнірах: шість голів, шість результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного центрального півзахисника у п’ять мільйонів євро.
  • Контракт гравця із клубом дійсний до літа 2025-го року.
  • Олександр Піхальонок дав ексклюзивне інтерв'ю сайту Sport-express.ua, в якому розповів про свої враження від сезону та плани на майбутнє.