Президент Оболоні розкритикував українських арбітрів: власник киян відзначився критикою в бік суддів-жінок

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
112
0 голосів
Президент Оболоні розкритикував українських арбітрів: власник киян відзначився критикою в бік суддів-жінок
Олександр Слободян. Фото: Google
Президент столичної Оболоні Олександр Слободян відверто зізнався, що йому не подобаються жінки-арбітри, які мають право працювати на поєдинках української Прем’єр-ліги.

Президент київської Оболоні Олександр Слободян в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» заявив, що жінки не повинні судити матчі чоловічих команд:

«В АПЛ, Ла Лізі, Бундеслізі, Серії А ми не бачимо масового характеру таких призначень. Франція, як виключення. Суто фізіологічно, жінки не встигають за перебігом подій в чоловічих іграх. Давайте тоді проводити змагання змішаних команд.

Якщо змішані бригади суддів, чому нема змішаних команд? Чому не фіксуються рекорди в різних видах спорту змішано, а окремо? Жінки фізично не можуть змагатися з чоловіками на рівних».

  • Київська Оболонь посіла 14-е місце за підсумками УПЛ, набравши 26 балів після 30-ти турів.
  • Кияни зіграють в стикових матчах за право збереження прописки проти Лівого Берега. Поєдинки відбудуться 29 травня та 2 червня.
  • Раніше Олександр Слободян відкрито назвав імена кількох арбітрів УПЛ, до роботи яких він має певні претензії та не хоче бачити на матчах свого ФК.