«Ставимо найвищі цілі»: Україна U-17 стартує на Євро-2024 – хавбек Динамо поділився очікуваннями від турніру

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
334
1 голос
«Ставимо найвищі цілі»: Україна U-17 стартує на Євро-2024 – хавбек Динамо поділився очікуваннями від турніру
Збірна України U-17. Фото: УАФ
Сьогодні, 20 травня, юнацька збірна України U-17 розпочинає свій шлях на Євро-2024. Півзахисник київського Динамо Богдан Редушко поділився своїми очікуваннями від континентального форуму.

Приїхали точно не позасмагати. За словами Богдана Редушка на Євро-2024, який пройде на сонячному Кіпрі, українці налаштовані лише на перемогу.

«Ми собі ставимо найвищі цілі на цьому турнірі, тому будемо робити все можливо для нашого загального успіху. У футболі не буває дрібниць, але багато чого буде залежати саме від окремих епізодів. Для нас важливо зберігати концентрацію та грати до останньої секунди».

Розповів Редушко і про додаткову мотивацію, а саме – прославляти нашу країну в час війни на міжнародній арені.

«Для нас це велика мотивація: грати та прославляти Україну. Ми будемо робити все можливо, щоб хоч трішки порадувати українських вболівальників. Величезна подяка нашим захисникам та захисницям, низький їм уклін за те, що ми можемо грати та представляти Україну на чемпіонаті Європи»,  –  розповів Редушко в інтерв’ю Zbirna.com.

  • Євро-2024 пройде з 20 травня по 5 червня 2024 року. 
  • На груповій стадії турніру українці в групі A зіграють із Сербією (20 травня), Чехією (23 травня) та Кіпром (26 травня).