Моурінью став конкурентом Луческу у боротьбі за посаду головного тренера: відомий клуб запропонував Жозе роботу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
835
1 голос
Моурінью став конкурентом Луческу у боротьбі за посаду головного тренера: відомий клуб запропонував Жозе роботу
Мірча Луческу. Фото: Google
Керівництво турецького Бешикташа зі Стамбула запропонувало очолити їх клуб Жозе Моріньо. Раніше боси «орлів» неодноразово кликали до себе Мірчу Луческу.

Особисто віцепрезидент Бешикташа Хюсейн Юсель повідомив, що мав приватну зустріч з Жозе Моурінью та запропонував йому очолити стамбульський клуб.

«Я сказав йому, що хочу бачити його в Бешикташі, що він підходить нам. Він заявив, що зробить оцінку після пропозиції. Ми виправдали фінансові очікування Моурінью. Ми працюємо зі спонсорами та готові відповідати необхідним цифрам. Ми обговоримо призначення Моурінью на засіданні ради директорів. Матимемо завершальне засідання в Італії наступного тижня.

Якщо ми не домовимося, то ми маємо альтернативний варіант», – цитує Юселя  Sporx.

Про який саме запасний варіант мова, менеджер говорити не став. Однак, можливо, йдеться знову про Мірчу Луческу, якого дуже їотіли бачити у Стамбулі від осені минулого року.

Останнім місцем роботи 61-річного португальця Жозе Моуріньо була римська Рома, яку він залишив на початку року, а 78-річного Мірчі Луческу київське Динамо, яке він самовільно залишив у листопаді минулого року.

  • У столиці України Луческу став чемпіоном УПЛ, завоював Суперкубок та національний Кубок.
  • Окрім київського Динамо, Луческу також тренував румунські Корвінул, Динамо з Бухаресту та Рапід, італійські Пізу, Брешіа, Реджану та Інтер, турецькі Галатасарай і Бешикташ, російський Зеніт та Шахтар з Донецька.