«У першому матчі з Англією Україна грала без тренера»: коментатор назвав відмінності збірної Ротаня та Реброва

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
453
0 голосів
«У першому матчі з Англією Україна грала без тренера»: коментатор назвав відмінності збірної Ротаня та Реброва
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Відомий футбольний коментатор Андрій Столярчук вважає, що національна збірна України у другому матчі з Англією в рамках кваліфікації Євро-2024 буде мати більше шансів, аніж у першій зустрічі.

Коментатор Андрій Столярчук вважає, що після приходу в національну збірну України Сергія Реброва, вона стала сильніше у психологічному плані. Саме тому їй буде легше протистояти Англії, аніж це було у березні.

«Збірна України апріорі стала сильнішою, тому що в нас з'явився головний тренер. При всій повазі до Руслана Петровича Ротаня, але у березні ми грали без тренера. Всі розуміли, що влітку буде Ребров».

Попри все Столярчук не поспішає робити поспішні висновки про збірну Реброва, адже спеціаліст працює із командою лише три місяці.

«Подобається малюнок гри збірної за Реброва, вдалий тайм-менеджмент проти Північної Македонії (3:2) та Мальти (1:0). Чи стала Україна сильнішою ніж за Олександра Петракова чи Андрія Шевченка? Потрібно більше часу, щоб робити висновки», – заявив Столярчук в інтерв’ю сайту «Український футбол».

  • Нагадаємо, що Ротань був в.о. головного тренера збірної України під час виїзного матчу проти Англії (0:2);
  • Поєдинок Україна – Англія відбудеться у суботу, 9 вересня. Матч розпочнеться о 19:00 за Києвом.