«Ми заслужили це місце на Євро»: Ребров розповів про завдання, які стоятимуть перед збірної України на турнірі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
451
0 голосів
«Ми заслужили це місце на Євро»: Ребров розповів про завдання, які стоятимуть перед збірної України на турнірі
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров перед чемпіонатом Європи 2024 року розповів про завдання, як стоять перед національною командою на турнірі.

Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня. Збірна України потрапила до групи Е, де окрім підопічних Сергія Реброва будуть Бельгія, Румунія та Словаччина.

Головний тренер національної команди Сергій Ребров розповів про завдання, як стоять перед національною командою на турнірі:

«Для мене важливо, аби всі члени команди фокусувались на конкретній зустрічі. Ми заслужили це місце на Євро. І тому перед кожною зустріччю маємо ставити собі завдання виграти матч. Далі подивимося.

Не треба одразу ж після першого матчу думати про розклади. Коли прийде друге, думатимемо про друге. Тому зараз треба через товариські зустрічі спокійно і сконцентровано підготуватися до старту», – заявив Ребров в коментарі для Forbes.

  • Зазначимо, що збірної України до кінця 2024 року проведе 12 поєдинків: три товариські гри, три матчі групового етапу Євро-2024 та шість зустрічей у рамках Ліги націй.
  • Найвищим досягненням національної команди на Євро є вихід до чвертьфіналу у 2020 році, де команда Андрія Шевченка із рахунком 0:4 поступилася англійцям.