Тренер Шахтаря розповів деталі травми Судакова: чи зіграє гравець збірної України на Євро-2024

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
262
0 голосів
Тренер Шахтаря розповів деталі травми Судакова: чи зіграє гравець збірної України на Євро-2024
Георгій Судаков та Маріно Пушич. Фото: Google
Головний тренер донецького Шахтаря Маріно Пушич пояснив, чому Георгій Судаков не зіграв у фіналі Кубку України проти Ворскли, а також розповів, скільки часу піде на відновлення гравця.

У середу, 15 травня, у Рівному на стадіоні «Авангард» відбувся фінал Кубка України 2023/2024, в якому донецький Шахтар обіграв полтавську Ворсклу з рахунком 2:1.

Фінальний поєдинок через травму пропустив півзахисник донеччан Георгій Судаков – Маріно Пушич розповів про деталі пошкодження гравця:

«На жаль, він отримав пошкодження на останньому тренуванні перед грою. Але в мене є й хороша новина з цього приводу – це несерйозна травма, максимум два тижні. Він точно буде готовий до чемпіонату Європи. На жаль для нас, ми не змогли використати його сьогодні ввечері.

Команда доклала великих зусиль, щоб замінити його, тому я дуже задоволений. Не переживайте за Судакова, він буде готовий для збірної України на чемпіонаті Європи», – сказав Пушич після гри.

  • 21-річний Георгій Судаков провів за Шахтар у поточному сезоні 34 поєдинки у всіх турнірах, забив десять м'ячів і зробив шість гольових передач.
  • Донецький клуб у нинішньому сезоні оформив «золотий дубль», вигравши УПЛ та Кубок України.
  • Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня.
  • Збірна України потрапила до групи Е, де окрім підопічних Сергія Реброва будуть Бельгія, Румунія та Словаччина.
  • Найвищим досягненням національної команди на Євро є вихід до чвертьфіналу у 2020 році, де команда Андрія Шевченка із рахунком 0:4 поступилася англійцям.