«Циганков домінував, а на Довбика був великий тиск»: іспанські ЗМІ – про гру українців в матчі з Вільярреалом

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
455
0 голосів
«Циганков домінував, а на Довбика був великий тиск»: іспанські ЗМІ – про гру українців в матчі з Вільярреалом
Артем Довбик та Віктор Циганков. Фото: Жирона
Жирона мінімально поступилася Вільярреалу в рамках 36-го туру чемпіонату Іспанії – іспанські ЗМІ оцінили гру Артема Довбика та Віктора Циганкова в поєдинку.

Відбувся поєдинок в рамках 36-го туру чемпіонату Іспанії, в якому зустрілися Вільярреал та Жирона, за яку виступають Віктор Циганков та Артем Довбик. Каталонський клуб зазнав мінімальної поразки із рахунком 0:1.

Іспанські ЗМІ оцінили гру українських легіонерів в поєдинку Ла Ліги:

Mundo Deportivo: «Циганков домінував на своєму правому фланзі. Віктор пропонував варіанти розвитку атак і доставляв проблеми захисту суперника. Також він мав небезпечний момент, коли пробив у поперечину.

Довбик не зміг зустрітися з м’ячем сьогодні. Йому було важко позбутися уваги обох центральних захисників, які постійно залишалися поруч з ним».

Diario Sport: «Циганков був одним із найактивніших у зоні атаки, відзначившись моментом у першому таймі. Також українець пробив у поперечину в другій половині зустрічі.

На Довбика дуже давила бомбардирська гонка Ла Ліги. Він був настільки осторонь від команди, що майже не мав моментів для голів, щоб відірватися від Беллінгема в рейтингу бомбардирів».

  • Жирона наразі посідає третє місце в турнірній таблиці Ла Ліги, маючи 75 залікових пунктів.
  • У неділю, 19 травня, команда Мічела на виїзді гратиме проти Валенсії. Початок матчу запланований на 20:00 за київським часом.
  • Артем Довбик в нинішньому сезоні провів 37 матчів, забив 20 голів та віддав дев'ять асистів.
  • Віктор Циганков у кампанії 2023/24 має 32 поєдинки, шість голів та п'ять результативних передач.