«Дуже небезпечна та організована команда»: тренер Англії Саутгейт назвав сильну сторону збірної України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
801
0 голосів
«Дуже небезпечна та організована команда»: тренер Англії Саутгейт назвав сильну сторону збірної України
Гарет Саутгейт. Фото: Google
Головний тренер національної збірної Англії Гарет Саутгейт поспілкувався з журналістами та відповів на їх питання під час регламентної прескоференції в переддень гри проти України.

Гарет Саутгейт не розраховує на легку прогулянку по газону стадіону «Тарчинський-Арена» у польському Вроцлаві. 

Наставник Англії очікує на непросту гру з Україною, попри те, що нашу збірну вважають відвертим андердогом.

«Українська збірна небезпечна та організована команда, яка блискуче діє передусім на контратаках. Нам потрібно бути зосередженими й намагатися нейтралізувати футболістів суперника в центральній зоні.

Ми добре знаємо багатьох футболістів збірної України, які виступають в АПЛ. Ми розуміємо, в якій ситуації перебуває наш суперник. Ми підтримуємо українців, але завтра нам варто грати у футбол», — сказав Саутгейт на пресконференції у Вроцлаві.   

  • Перед очною грою з Англією збірна України провела три матчі, набрала шість очок та посідає друге місце у групі С кваліфікації на Євро-2024.
  • Команда Гарета Саутгейта після 4 поєдинків має стовідсотковий показник: чотири перемоги, 12 очок в активі, перше місце в групі.
  • Команда Сергія Реброва зіграє 9 вересня номінально домашній матч проти збірної Англії. Поєдинок пройде у польському Вроцлаві.
  • 12 вересня збірна України зустрінеться у Мілані з Італією.