«З Англією сподіваємось на хороший результат»: Зінченко згадав настанови українського тренера, це не Ребров

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
175
0 голосів
«З Англією сподіваємось на хороший результат»: Зінченко згадав настанови українського тренера, це не Ребров
Олександр Зінченко. Фото: Google
Один з ключових гравців національної збірної України, захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко, відповів на питання журналістів на передматчевій пресконференції, що передує грі з Англією.

Олександр Зінченко запевнив, що ні він, ні його партнери по збірній не бояться грізних імен збірної Англії та Італії.

В обох матчах українці битимуться та прагнитумить здобути максимальний результат.

«Ми не дивимось на турнірну таблицю, хто є фаворитом, скільки коштують гравці. Ми розуміємо, у футболі трапляються різні речі. У нас є своя мрія та ціль, до якої ми потихеньку йдемо.

Підготовка йде за планом, всі хлопці та тренерський штаб роблять хорошу роботу, тому сподіваємось на хороший результат. Сподіваюся, що досвід минулих матчів з Англією допоможе нам. Мені цікаво працювати з тренерським штабом Сергія Реброва».

Також Зінченко згадав і про дуже важливі слова, настанову, яку колись йому давав культових захисник київського Динамо, екстренер молодіжної збірної України Олександр Головко.

«Як розподілити сили на матчі з Англією та Італією та який з них в пріоритеті? Я дуже вдячний, що в моїй кар’єрі було багато тренерів, які вчили мене корисним речам.

Один з них – це Головко Олександр Борисович. Він нас завжди вчив думати, що найважливіша гра це та, що сьогодні. З Англією сподіваємось на хороший результат», – сказав Зінченко на пресконференції.

  • Збірна України провела три матчі, набрала шість очок та посідає друге місце у групі С кваліфікації на Євро-2024.
  • Команда Сергія Реброва зіграє 9 вересня номінально домашній матч проти збірної Англії. Поєдинок пройде у польському Вроцлаві.
  • 12 вересня збірна України зустрінеться у Мілані з Італією.