Алієв так радів перемозі Реала, що поставив на вуха всю Оболонь: відео гучної радості колишнього гравця Динамо

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1238
0 голосів
Алієв так радів перемозі Реала, що поставив на вуха всю Оболонь: відео гучної радості колишнього гравця Динамо
Олександр Алієв. Фото: Google
Мадридський Реал став другим фіналістом Ліги чемпіонів, обігравши у матчі-відповіді мюнхенську Баварію (2:1) – чи не найбільше цьому радів Олександр Алієв.

Реал Мадрид гарантував собі вихід до фіналу Ліги чемпіонів, здобувши перемогу у домашньому матчі-відповіді над Баварією (2:1) після гостьової нічиєї із рахунком 2:2.

Після поєдинку найбільше перемозі мадридців радів Олександр Алієв. Крики від щастя колишнього гравця Динамо та збірної України чули навіть сусіди.

Відео радості можете переглянути у нашому телеграм-каналі

Мадридський Реал у фіналі Ліги чемпіонів зіграє проти дортмундської Боруссії. Матч 1 червня відбудеться у Лондоні на стадіоні «Вемблі».

  • В структурі київського Динамо Олександр Алієв перебував в період з 2002 по 2013 роки: 132 поєдинки, 30 голів, 27 результативних передач.
  • Півзахисник чотири рази ставав чемпіоном України, стільки ж разів володарем національного Кубка та тричі Суперкубка України.
  • Олександр Алієв захищав кольори російських Локомотива з Москви та Анжи, Таразу з Казахстану, Дніпра та запорізького Металургу.
  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 29-ти іграх в усіх офіційних турнірах: 27 пропущені голів, 12 поєдинків «на нуль».
  • Контракт українця з королівським клубом чинний до 30 червня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.