Скандальний епізод в поєдинку Реал – Баварія: арбітр визнав помилку, яка вплинула на результат протистояння

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1496
1 голос
Скандальний епізод в поєдинку Реал – Баварія: арбітр визнав помилку, яка вплинула на результат протистояння
Симон Марчиняк (по центру). Фото: Google
Мадридський Реал став другим фіналістом Ліги чемпіонів, обігравши у матчі-відповіді мюнхенську Баварію (2:1) – арбітр гри не зарахував гол німців на 90+13 хвилині.

Реал Мадрид вийшов у фінал Ліги чемпіонів, обігравши у домашньому матчі-відповіді Баварію (2:1) після гостьової нічиєї із рахунком 2:2.

Наприкінці поєдинку лінійний арбітр підняв прапорець про офсайд в епізоді, який за кілька миттєвостей закінчився голом. Головний рефері Симон Марчиняк дав свисток і зупинив гру ще до того, як м'яч опинився у воротах.

VAR не міг втрутитися і підтвердити наявність офсайду, оскільки суддя дав свисток і зупинив гру раніше за гол. Це рішення рефері викликало обурення у німецькому клубі.

Тренер Баварії Томас Тухель та захисник мюнхенців Маттіас Де Лігт після гри заявили, що лінійний арбітр вибачився перед ним за зупинку гри до завершення епізоду.

Мадридський Реал у фіналі Ліги чемпіонів зіграє проти дортмундської Боруссії. Матч 1 червня відбудеться у Лондоні на стадіоні «Вемблі».

  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 29-ти іграх в усіх офіційних турнірах: 27 пропущені голів, 12 поєдинків «на нуль».
  • Контракт українця з королівським клубом чинний до 30 червня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.