«Не допустив вильоту мадридців»: спортивні ЗМІ зробили висновок щодо гри Луніна в матчі проти Баварії

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
234
0 голосів
«Не допустив вильоту мадридців»: спортивні ЗМІ зробили висновок щодо гри Луніна в матчі проти Баварії
Андрій Лунін. Фото: Google
Мадридський Реал став другим фіналістом Ліги чемпіонів, обігравши у матчі-відповіді мюнхенську Баварію (2:1). Провідні спортивні ЗМІ світу оцінили гру Андрія Луніна в поєдинку.

Реал Мадрид вийшов у фінал Ліги чемпіонів, обігравши у домашньому матчі-відповіді Баварію (2:1) після гостьової нічиєї із рахунком 2:2.

Андрій Лунін вийшов у стартовому складі мадридців та провів повний матч за королівський клуб, пропустивши один гол та здійснивши декілька сейвів.

Відео усіх голів матчу Реал – Баварія дивіться в нашому телеграм-каналі

Провідні спортивні ЗМІ поділилася своїми думками щодо гри українського голкіпера у матчі:

GOAL: «Андрій зробив кілька класних сейвів, щоб не допустити вильоту мадридців. Проте не зумів дотягнутися до гарного удару Девіса».

Mundo Deportivo: «Баварія витримала стартовий тиск Реалу і почала створювати моменти біля воріт Луніна. Українець чудово себе проявив, особливо в моменті, коли відбив удар Кейна з межі штрафного майданчика».

AS: «Лунін провів чудовий матч. Відзначимо сейв українця після удару Кейна. Однак далі в грі з'явився Девіс, який пробив без шансів для українця».

Мадридський Реал у фіналі Ліги чемпіонів зіграє проти дортмундської Боруссії. Матч 1 червня відбудеться у Лондоні на стадіоні «Вемблі».

  • Андрій Лунін у нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 29-ти іграх в усіх офіційних турнірах: 27 пропущені голів, 12 поєдинків «на нуль».
  • Контракт українця з королівським клубом чинний до 30 червня 2025 року.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного українця у 16 мільйонів євро.