«Зараз для них це нереально»: екгравець Андерлехта висловився про матч Україна – Бельгія на Євро-2024

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
365
2 голоси
«Зараз для них це нереально»: екгравець Андерлехта висловився про матч Україна – Бельгія на Євро-2024
Групове фото збірної України. Фото: УАФ
Колишній нападник низки юніорських та молодіжної збірної України та брюссельського Андерлехта Олег Ящук вважає, що нинішня збірна Бельгії далеко не такий страшний опонент, яким вона була ще кілька років тому.

Олег Ящук, який десять сезонів захищав кольори бельгійського Андерлехта, дав характеристику головній команді цієї країни з якою доведеться грати на груповому етапі Євро-2024  нашій збірній.

«З жодною командою на такому рівні легко точно не буде. Це раніше можна було сказати, що якась збірна прохідна, країна не футбольна. Нині треба докласти чималих зусиль задля досягнення результату. Мені дуже цікаво, як Україна зіграє з Бельгією.

Зараз бельгійці не ті, що були пару років тому. Ось та збірна Бельгії могла боротися за перемогу на міжнародних турнірах. Зараз для них це нереально», –  розповів Ящук в інтерв'ю «Українському футболу».

Розклад матчів збірної України в групі Е

  • 17 червня. Румунія – Україна (16:00)
  • 21 червня. Словаччина – Україна (16:00)
  • 26 червня. Україна – Бельгія (19:00)

Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться на полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.

  • Найвищим досягненням національної збірної України на Євро є вихід до 1/4 фіналу у 2020 році. Далі у турнірі синьо-жовтих не пустили англійці, які розбили команду Андрія Шевченка з рахунком 4:0.
  • Чинним чемпіоном Старого світу є національна команда Італії.