Український тренер очолив європейський клуб: спеціаліст пояснив, як йому вдалося виїхати з України під час війни

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
340
1 голос
Український тренер очолив європейський клуб: спеціаліст пояснив, як йому вдалося виїхати з України під час війни
Юрій Гура. Фото: ФК Шериф
Колишній головний тренер Олександрії Юрій Гура, який напередодні очолив Шериф з Тирасполя, розповів, що виїхав за межі України до Молдови на законних підставах.

Не ухилянт. Юрій Гура відверто розказав, як він зміг перетнути кордон України під час військового стану і заборони покидати межі батьківщини всім чоловікам призовного віку.

«Я комісований ще задовго до війни. Мені після футбольної кар’єри поставили діагноз – остеоартроз тазостегнового суглоба, мені повністю замінили суглоб і я не придатний до військової служби. Тому виїхав з нашої країни я законно», –  розповів Гура в інтерв’ю «Українському футболу».

Нагадаємо, що Юрій Гура дав ексклюзивне інтерв'ю Sport-express.ua, де також розповів про цікаві нюнси працевлаштування в Шерифі,

  • Юрій Гура всю свою тренерську кар'єру провів в одному клубі – Олександрії, розташування якої залишив у грудні 2022 року. У цьому клубі Гура працював 11 років, де був головним тренером у нижчих лігах, а потім, очолював юнацьку та молодіжну команди.
  • У травні 2021-го Гура був призначений на посаду головного тренера Олександрії, котра на той момент вже грала в українській Прем'єр-лізі.