Відомий бюджет Жирони на наступний сезон: скільки можуть витратити каталонці для підсилення перед Лігою чемпіонів

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
537
0 голосів
Відомий бюджет Жирони на наступний сезон: скільки можуть витратити каталонці для підсилення перед Лігою чемпіонів
Гравці каталонського клубу. Фото: Жирона
Жирона перемогою над Барселоною у 34-му турі іспанської Ла Ліги гарантувала собі участь в Лізі чемпіонів наступного сезону – бюджет клубу у сезоні 2024/25 наблизиться до 100 мільйонів євро.

Жирона здобула перемогу над Барселоною (4:2) у центральному поєдинку 34-го туру іспанської Ла Ліги та гарантувала собі участь в Лізі чемпіонів наступного сезону.

Бюджет каталонського клубу у цьому сезоні становив 60 мільйонів євро. Він був одним із найнижчих в іспанській Ла Лізі, повідомляє  Lesportiu De Catalunya.

Завдяки виходу команди у Лігу чемпіонів і збільшенню прибутку від телевізійних прав, бюджет клубу у сезоні 2024/25 наблизиться до 100 мільйонів євро.

Раніше головний тренер каталонської Жирони Мічел Санчес заявив, що українські легіонери команди Віктор Циганков та Артем Довбик залишаться в клубі наступного сезону.

  • Віктор Циганков провів у поточному сезоні 30 матчів, забив шість м'ячів і зробив чотири асисти.
  • Transfermarkt оцінює українця в 28 мільйонів євро.
  • Артем Довбик зіграв за Жирону у сезоні 2023/24 35 поєдинків у всіх офіційних турнірах: 20 голів та вісім результативних передач на партнерів по команді.
  • Transfermarkt оцінює нападника в 30 мільйонів євро рівно.
  • У наступному турі команда Мічела Санчеса на виїзді зіграє проти Алавеса. Поєдинок заплановано на 10 травня. Початок гри о 22:00 за київським часом.