Майбутнє Циганкова та Довбика в Жироні: тренер каталонців дав чітку відповідь на питання

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
721
0 голосів
Майбутнє Циганкова та Довбика в Жироні: тренер каталонців дав чітку відповідь на питання
Артем Довбик та Віктор Циганков. Фото: Жирона
Головний тренер каталонської Жирони Мічел Санчес заявив, що українські легіонери команди Віктор Циганков та Артем Довбик залишаться в клубі наступного сезону.

Жирона здобула перемогу над Барселоною (4:2) у центральному поєдинку 34-го туру іспанської Ла Ліги та гарантувала собі участь в Лізі чемпіонів наступного сезону.

Головний тренер каталонців Мічел Санчес планує зберегти склад команди після літнього трансферного вікна:

«Я думаю, що українці залишаться, тому що у них є контракти. Сподіваюся, що Савіньйо теж буде з ними. Він найкращий гравець, який у мене коли-небудь був. Не пригадую, кому він належить, Труа чи Ман Сіті, але точно знаю, що це наш гравець.

Алейш може перейти Барселону? Ні-ні-ні. У нього, як і в українців, є контракт, і я сподіваюся, що він продовжить виступати у Жироні», – заявив фахівець в коментарі для Diario Sport.

  • Віктор Циганков провів у поточному сезоні 30 матчів, шість м'ячів і зробив чотири асисти.
  • Transfermarkt оцінює українця в 28 мільйонів євро.
  • Артем Довбик зіграв за Жирону у сезоні 2023/2024 років 35 поєдинків у всіх офіційних турнірах: 20 голів та вісім результативних передач на партнерів по команді.
  • Transfermarkt оцінює нападника в 30 мільйонів євро рівно.
  • У наступному турі команда Мічела Санчеса на виїзді зіграє проти Алавеса. Поєдинок заплановано на 10 травня. Початок гри о 22:00 за київським часом.