«На голову сильніший за Шапаренка та Буяльського»: Леоненко назвав найкращого півзахисника УПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
54155
0 голосів
«На голову сильніший за Шапаренка та Буяльського»: Леоненко назвав найкращого півзахисника УПЛ
Віктор Леоненко. Фото: Google
Колишній форвард київського Динамо Віктор Леоненко прокоментував перехід Сергія Сидорчука до Вестерло, натякнувши, що таке рішення екскапітана Динамо не зовсім його ініціатива.

Віктор Леоненко не розуміє справжніх причин рішення Сергія Сидорчука, який погодився перейти в дуже посередній, на його думку, бельгійський Вестерло. 

«Я би з Динамо не пішов туди. Можливо сім’я вмовила, скоріше за все сім’я там (в Європі, – прим. «СЕ»). А навіть якщо не там, то там все одно спокійніше. Але я більше про клуб.

В «серйозні» клуби переходять наші гравці. В Динамо хоч в єврокубках грав би, інколи. А що Вестерло? Хіба шоколад хороший, як в Швейцарії».

А ще, в коментарях до свого голосового повідомлення в Телеграм, Леоненко назвав найкращого півзахисника української Прем’єр-ліги сьогодення.

«Піхальонок на голову сильніше за Шапаренка і Буяльського», – написав експерт.

  • Сергій Сидорчук перейшов у Динамо із запорізького Металурга взимку 2013 року.
  • Всього за Динамо Сидорчук зіграв 327 матчів: 21 гол, 21 результативна передача.
  • З киянами Сергій тричі ставав чемпіоном України, чотири рази вигравав національний Кубок, а також п’ять разів ставав володарем Суперкубка країни.
  • Вестерло після шести зіграних матчів у чемпіонаті Бельгії посідає 15-ту сходинку в турнірній таблиці, маючи в активі один набраний пункт.