Бабич зробив прогноз на УПЛ та Кубок України: колишній тренер Кривбасу розповів, хто виграє турніри

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
623
0 голосів
Бабич зробив прогноз на УПЛ та Кубок України: колишній тренер Кривбасу розповів, хто виграє турніри
Олександр Бабич. Фото: Google
Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич поділився власними враженнями про нинішній сезон української Прем'єр-ліги.

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич в ексклюзивному інтерв’ю «‎УФ» поділився думками щодо нинішнього сезону в українському футболі:

«Лише позитивні думки, бо вперше з воєнних часів повернулися вболівальники і є інтрига майже у всіх турнірній таблиці. Першість така, що не можна сказати, що в матчі першої команди з 15-ю аутсайдери однозначно програють. Є інтрига і матчі показують, що за недооцінку можуть покарати».

Український фахівець розповів, хто виграє УПЛ та Кубок України цього сезону:

«Думаю, що першим буде Шахтар. Друге місце посяде київське Динамо, а третім стане Кривбас. Кубок України? Ми бачимо, як гру побудував Долганський, свого роду моделювання фіналу. Тому шанси є, думаю. Не великі, 70% на 30%, будемо реалістами, але все ж таки є. Вболіватиму за полтавців».

  • Олександр Бабич працює головним тренером одного з аутсайдерів Першої ліги Болгарії Піріна з Благоєвграда.
  • До переїзду в Європу фахівець працював головним тренером у Кривбасі (2021-2022), Маріуполі (2017-2020) та одеському Чорноморці (2017).
  • Наразі донецький Шахтар посідає перше місце у турнірній таблиці з 64 балами.
  • Динамо розташувалося на другій позиції в УПЛ з 60 очками у своєму активі.
  • 15 травня о 18:00 відбудеться фінальний поєдинок Кубку України між донецьким Шахтарем та полтавською Ворсклою. Гра пройде у Рівному на стадіоні «Авангард».