Колишній тренер Чорноморця та Маріуполя знайшов нову роботу у Болгарії: Бабич очолив місцевий Пірін

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
240
0 голосів
Колишній тренер Чорноморця та Маріуполя знайшов нову роботу у Болгарії: Бабич очолив місцевий Пірін
Олександр Бабич. Фото: Google
Колишній тренер Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич знайшов нову роботу у Болгарії – український наставник очолив місцевий Пірін з міста Благоєврад.

Олександр Бабич став новим головним тренером одного з аутсайдерів Першої ліги Болгарії Піріна з Благоєвграда.

Про це оголосила пресслужба команди першої болгарської ліги, зазначивши, що контракт українського тренера розрахований до 30 червня 2025 року.

Український наставник прокоментував призначення:

«Для мене честь обійняти тренерську посаду в команді з історією Піріна. Зрозуміло, що клуб нещодавно відсвяткував свій 100-річний ювілей, що є величезним викликом. У команди є потенціал, я вірю, що ми зможемо запропонувати хорошу та ефективну гру, яка порадує вболівальників у Благоєвграді», – сказав українець на своїй презентації.

  • Олександр Бабич працював тренером-консультантом у болгарському клубі Фратрія, куди він був призначений на відповідну посаду у 2022 році.
  • До переїзду в Європу фахівець працював головним тренером у Кривбасі (2021-2022), Маріуполі (2017-2020) та одеському Чорноморці (2017).
  • Після 20 турів Пірін посідає 14-ту сходинку в турнірній таблиці Першої ліги Болгарії, маючи в доробку 16 залікових балів.
  • Вже 17 лютого Пірін проведе першу гру на внутрішній арені після зимової перерви. Команда з Благоєвграда прийматиме вдома Левскі з Софії.